Welkom bij HypnoZorg| Deskundigheid in de doeltreffende toepassingen van hypnose. afsluiten

Stemming (depressie, piekeren)

Hypnose bij depressie en piekergedrag
Hypnose
is minstens het overwegen waard als u worstelt met piekeren en geen oplossingen heeft gevonden. Bij stemmingsissues kiezen de meeste cliënten voor een individuele sessie. Doch, steeds meer mensen geven aan goede resultaten te ervaren met zelfhypnose. Immers, met onze unieke zelfhypnose-techniek kunt u op diverse vlakken van u leven zelfverbetering bewerkstelligen. Ik wil graag een afspraak maken!

De resultaten van een hypnose-sessie bij stemmingsproblemen kunnen zijn (o.a.):

  • Een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen
  • Mentale en lichamelijke rust
  • Een positievere instelling

U kunt uw VVV Cadeaubon hier besteden!Maak tijdig uw afspraak

Hoewel niet alle stemmingsproblemen veroorzaakt worden door een traumatische of pijnlijke ervaring, kan  hypnose ingezet worden om een depressieve persoon te (helpen) leren anders en beter om te gaan met pijnlijke situaties en herinneringen. De toepassing van hypnose bij piekergedrag is er dan ook (mede) op gericht om het zelfvertrouwen en mentale vermogen van een persoon te versterken: de persoon wordt in staat gesteld om vanuit rust en zelfinzicht te reageren bij eventuele blootstelling aan factoren die de stemmingsprobleem veroorzaken. In de hypnotische staat is er sprake van volledige focus en verhoogde ontvankelijkheid voor positieve suggesties. Deze suggesties worden opgenomen door het onderbewustzijn: zij dienen zorgvuldig en met de juiste kennis opgesteld te worden. Het onderbewustzijn is dan bij machte om gewenste veranderingen te bewerkstelligen: zulk een eenvoud, dienen wij niet ingewikkeld te maken.

HypnoZorg accepteert VVV CadeaubonNeem gerust contact met ons op, of maak gerust een afspraak voor een sessie . Wij helpen u graag verder!

 

Gerelateerde audiosessie voor zelfhypnose |Hypnose bij piekeren

Relevante Links

Hypnose Almere | Flevoland | HypnoZorg, 1335HW, Flevoland Almere, Makassarweg 109, Nederland - Telefoon: +31638246545 E-mail: info@hypnozorg.nl
Hypnose bij stemmingsproblemen
Hypnose Amsterdam | Noord-Holland | HypnoZorg, 1102 EJ, Noord-Holland Amsterdam, Hofgeest 193B, Nederland - Telefoon: +31638246545 E-mail: info@hypnozorg.nl
Hypnose tegen piekeren

GD Star Rating
loading...
Stemming (depressie, piekeren), 4.3 out of 5 based on 28 ratings