Welkom bij HypnoZorg| Deskundigheid in de doeltreffende toepassingen van hypnose. afsluiten

Sportprestaties

Uw sportprestaties verbeteren met hypnose

Sportprestaties verbeteren met hypnose heeft in de afgelopen jaren binnen de wetenschap, topsport en daarbuiten veel aandacht gekregen en terecht.

          Muhammad Ali: “The man without imagination has no wings, he cannot fly.”
Tot de belangrijke effecten van een goede hypnose-sessie voor o.a. verbetering van sportprestaties behoren:

  • lichamelijke, mentale en emotionele rust
  • versterking van het visualisatievermogen
  • versterking van het concentratievermogen
  • focusverscherping
  • neutraliseren van niet-functionele twijfels

MAAK TIJDIG UW AFSPRAAK
Bovengenoemde effecten zijn voor serieuze atleten ontzettend belangrijke ingrdienten voor het verbeteren van hun sportprestaties. Een geweldig visualisatievermogen is niet alleen een must-have voor academische successen maar ook voor de sporter die zich vooruit wilt stuwen naar de overwinning. Uit diverser onderzoeken is gebleken dat een gemeenschappelijke eigenschap van de meeste topsporters een hoge intelligentie en verbeeldingskracht is, terwijl menige mensen dat wellicht niet zouden denken. Topsporters maken namelijk veel gebruik van de rechter hersenhelft- waar onze creativiteit, beelden en abstracte denkprocessen gewaarborgd zijn- om hun vaardigheden  te verscherpen voor diverse scenario’s die integraal zijn voor hun discipline. Dat maakt hypnose bij uitstek een zeer geschikte techniek om verbetering van sportprestaties te bewerkstelligen. De toepassing van hypnosis in het topsport-wezen laat dan ook de laatste jaren een stijgende lijn zien. Immers, getrainde spieren werken het best wanneer hun aansturing vanuit het brein met efficiëntie en doeltreffendheid geschiedt voor elk onderdeel van de spieren dat een rol speelt in desbetreffende sportdiscipline. Top golfspeler Tiger Woods is één van de vele bekende topsporters die hun alertheid, focus, rust en visualisatie middels (zelf)hypnose op peil houden.

HypnoZorg heeft speciale programma’s voor jong en oud; voor studerende topsporters en sportverenigingen. Wilt u graag uw sportprestaties verbeteren met hypnose of meer informatie over deze toepassing van hypnose, neem gerust contact met ons op, of maak direct een afspraak voor een sessie . Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde audiosessie voor zelfhypnose |Sportprestaties verbeteren met hypnose

Relevante Links

Hypnose Almere | Flevoland | HypnoZorg, 1335HW, Flevoland Almere, Makassarweg 109, Nederland - Telefoon: +31638246545 E-mail: info@hypnozorg.nl
Hypnose Sport
Hypnose Amsterdam | Noord-Holland | HypnoZorg, 1102 EJ, Noord-Holland Amsterdam, Hofgeest 193B, Nederland - Telefoon: +31638246545 E-mail: info@hypnozorg.nl
Hypnose Sport

GD Star Rating
loading...
Sportprestaties, 4.8 out of 5 based on 6 ratings