Welkom bij HypnoZorg| Deskundigheid in de doeltreffende toepassingen van hypnose. afsluiten
Wat is hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van rust en verhoogde focus waarin men in staat is om significante veranderingen teweeg te brengen vanuit het onderbewustzijn. In de staat van hypnose is men in grote(re) mate ontvankelijk voor de positieve suggesties van de hypnotiseur of vanuit zichzelf, in het geval van zelfhypnose. Hypnose is één van de meest onbegrepen doch doeltreffende gereedschappen voor gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. HypnoZorg tracht middels effecieve sessies, hypnose-workshops, onderzoek en publicaties een belangrijke bijdrage te leveren aan de juiste bekendwording van hypnose.

Belangrijk: hypnose is GEEN vervanging voor medische zorg. U dient te allen tijde het advies van uw behandelende arts(en) op te volgen.

GD Star Rating
loading...
Is hypnose veilig?

Ja, hypnose is een natuurlijke staat van verhoogde ontvankelijkheid die wij allemaal gedurende de dag ondervinden. U heeft, in tegenstelling tot wat sommigen denken, volledige controle over uw denken, emoties en lichaam gedurende de hypnosesessie. Het ‘ergste’ wat bij een hypnosesessie gebeuren kan, is dat u in slaap valt of simpelweg uit de staat van hypnose ontwaakt, als het ware.

GD Star Rating
loading...
Kan ik gehypnotiseerd worden?

Ja, vrijwel iedereen is in staat om hypnose te ondergaan zolang hij/zij zich daarvoor openstelt. Alhoewel, het is bewezen maar ook aannemelijk dat sommigen ontvankelijker zijn voor suggesties dan anderen. Een goed opgeleide en getalenteerde Hypnose Coach, zoals u bij HypnoZorg zult aantreffen, maakt gebruik van diverse technieken die mede gebaseerd zijn op uw persoonlijkheid, fysiek welzijn  en wensen om de hypnotische staat bij u te induceren voor het ‘veranderwerk’.

GD Star Rating
loading...
VERLIES IK (ALLE) CONTROLE OVER MIJZELF TIJDENS DE HYPNOSESESSIE?

NEE. U heeft gedurende de hele hypnosesessie ALLE controle over uzelf. U kunt zelfs spreken van verhoogde controle over uw lichaam, denken en gevoelens, gelet op de geweldige veranderingen die u vanuit uw onderbewustzijn teweegbrengt middels hypnose. Uw Hypnose Coach bij HypnoZorg biedt u daarin deskundige en effectieve begeleiding. U kunt  desgewenst de sessie vroegtijdig beëindigen.

GD Star Rating
loading...
Wat kan HypnoZorg voor mij betekenen?

HypnoZorg is gespecialiseerd in de directe toepassingen van hypnose, dat wil zeggen het teweegbrengen van veranderingen die vanuit het vermogende onderbewustzijn. Hypnose, zolang kundig uitgevoerd, heeft werkelijk een groot bereik en is effectief bij onder andere de volgende beelden:  ADHD, Allergie, Angst, Gewichtbeheersing, Leerprestatie, Ondersteuning bij kanker, Pijnbeheersing, PTSS (Traumaverwerking), Relatieondersteuning, Seksuele ondersteuning, Slaapproblemen, Sportprestatie, Stemming/Piekeren, Stoppen met roken en Zelfvertrouwen. U kunt gerust contact opnemen met ons via onze contactpagina of direct een afspraak maken voor een sessie. U kunt ons tevens telefonisch bereiken op +31638246545. Wij helpen u graag verder!

Belangrijk: hypnose is GEEN vervanging voor medische zorg. U dient te allen tijde het advies van uw behandelende arts(en) op te volgen.

GD Star Rating
loading...
Hoe voelt het om in hypnose te zijn?

In acht nemende dat hypnose een natuurlijke staat is van verhoogde ontvankelijkheid voor positieve suggesties, kan met zekerheid gesteld worden dat de ervaring daarvan van persoonlijke aard is. Vrijwel alle cliënten van HypnoZorg beschrijven hun ervaring na de hypnosesessie als een geweldige rust en ontspanning, maar dat ervaart iedereen weer anders.

Volg de 5 eenvoudige stappen hieronder en ervaar het natuurlijk fenomeen hypnose. Belangrijk: het effect wordt sterker naarmate u de techniek regelmatiger toepast.

1

Richt langzaam uw aandacht op uw oogleden, terwijl u deze zin leest.

2

U bent thans redelijk gefocust….bemerk dat u nu bewuster bent van uw oogleden en de geluiden om u heen.

3

Sluit uw ogen gedurende 5 tellen.

4

U heeft zojuist hypnose op een zeer eenvoudige wijze ervaren! Maak gerust een afspraak met HypnoZorg middels het online afspraaksysteem onder de pagina AFSPRAAK/CONTACT. Deze simpele hypnose-inductie kunt u op ieder gewenst moment toepassen (bijvoorbeeld in een stressvolle situatie, of om uw trek in eten/cigarrette te beheersen.)

GD Star Rating
loading...
Hoelang duurt een sessie bij HypnoZorg en hoeveel kost het?
  • Hoewel iedereen en elke hulpvraag anders is, hanteren wij op basis van ervaring en deskundigheid een duur van één uur voor elke sessie. Een sessie beslaat de kennismaking, het voorgesprek, het verander- /herstelwerk en de afronding. De daarvoor ingeruimde tijd garandeert een prettige ervaring.
  • Een individuele hypnose-sessie kost €125,-. Voor studenten en zij die een bijstandsuitkering ontvangen bieden wij in bepaalde gevallen korting op vertoon van relevante bewijsstukken. Maak gerust een afspraak of neem contact op met ons middels het contactformulier voor nadere toelichting.
  • Als u dat wenst, kunnen wij u thuis bezoeken voor de sessie(s). Wij brengen dan €0,50 per kilometer voorrijkosten extra in rekening. Zie de pagina TARIEF voor nader infromatie.
  • Deelname aan een groep-sessie Afvallen kost €175,- inclusief BTW, lunch en netwerkgelegenheid.
  • Deelname aan een groep-sessie Stoppen met Roken kost €175,- inclusief BTW, lunch en netwerkgelegenheid.
  • Deelname aan een groepsprogramma Zelfhypnose (tegen angst) kost  €175,- inclusief BTW, lunch en netwerkgelegenheid.
  • Deelname aan de Hypnose-workshop €150,- inclusief BTW, lunch en netwerkgelegenheid.
  • Particulieren en bedrijven die op maat gemaakte programma´s rondom hypnose  wensen te hebben, verzoeken wij via onze contactpagina een offerte aan te vragen.

Hypnose is GEEN vervanging voor medische zorg. U dient te allen tijde het advies van uw behandelende arts(en) op te volgen.

GD Star Rating
loading...
Hoelang duurt het voordat het effect van de sessie merkbaar wordt?

Hoewel dit per persoon en per issue varieert, leert de ervaring dat vrijwel iedereen het veranderingsproces reeds tijdens de hypnosesessie begint te ervaren. U kunt zich wellicht voorstellen dat iemand die voor gewichtsreductie een hypnosesessie ondergaat, niet direct na de sessie kilogrammen lichter wordt. Het proces van gewichtsverlies is dan wel reeds in gang gezet middels hypnose en deze persoon zal zijn/haar doelgewicht op een natuurlijke en gezonde wijze bereiken. Menig cliënt ervaart dan ook het gewenst resultaat na één sessie, zij het een gezonder eetlust, stoppen met roken, beter kunnen slapen en betere sport- /leerprestaties. Dat neemt niet weg dat wij een hart voor nazorg blijven houden: wanneer vervolgsessies gewenst zijn, zullen wij deze met de cliënt bespreken en inzetten. Wij houden graag contact met onze cliënten, ook na de sessie.

Hypnose Almere | Flevoland | HypnoZorg, 1335HW, Flevoland Almere, Makassarweg 109, Nederland - Telefoon: +31638246545 E-mail: info@hypnozorg.nl
GD Star Rating
loading...
Hoeveel sessies heb ik nodig?

Uw HypnoseCoach bij HypnoZorg hanteert technieken welke in alle aspecten doelmatig en doelgericht zijn. Een essentieel verschil tussen de directe hypnosetechnieken en de indirecte ofwel Ericksoniaanse hypnosetechnieken is dan ook het feit dat de meeste hulpvragen in relatief kortdurende sessies te benaderen zijn middels directe hypnose. Daarentegen zullen hypnotherapeuten die Ericksoniaanse hypnose toepassen relatief meer/langer durende sessies met u doorlopen. Doch, de HypnoseCoach van HypnoZorg erkent de kracht van nazorg en biedt te allen tijde op maat gemaakte adviezen dan wel geluids- of beeldmateriaal ter ondersteuning van de in gang gezette veranderingen aan. Waar nodig zullen wij de mogelijkheden voor een vervolgsessie met u bespreken.
HypnoZorg: Uw HypnoseCoach!

Belangrijk: hypnose is GEEN vervanging voor medische zorg. U dient te allen tijde het advies van uw behandelende arts(en) op te volgen.

hypnozorg directe hypnose Jeffrey Stephens

GD Star Rating
loading...
Ik weet nog niet zeker of hypnose het antwoord biedt voor mijn probleem.

“There is probably no way in which you can learn about the human mind so quickly, so thoroughly and so interestingly as through the study and practice of hypnotism”. Dr. David F Tracy. Vertaling: “ Er is waarschijnlijk geen andere manier om zo snel, zo uitvoerig en zo boeiend over het menselijk geest te leren, dan door de bestudering en toepassing van hypnose”.
Denk er gerust over na. Wanneer u er klaar voor bent, helpen wij u van harte! Als u vragen heeft over hypnose in het algemeen, dan wel de toepassingen daarvan kunt u gerust contact opnemen met ons op onze Contactpagina. Wij staan u graag te woord.

Belangrijk: hypnose is GEEN vervanging voor medische zorg. U dient te allen tijde het advies van uw behandelende arts(en) op te volgen.

 

GD Star Rating
loading...
Wat zijn de annuleringsmogelijkheden
ALGEMENE INFORMATIE ANNULERINGEN: U kunt uw afspraak voor een individuele hypnosesessie dan wel uw reservering voor een groepsessie/workshop/training geheel kosteloos annuleren tot 24 uur vóór aanvang van desbetreffende afpraak resp. groepsprogramma. Bij annulering binnen 24 uur vóór aanvang van het groepsprogramma brengen wij EUR 25,- administratiekosten in rekening. Dank voor uw begrip.


ANNULERING INDIVIDUELE HYPNOSESESSIE
: Onderin het bevestingsbericht welk u per mail ontvangt na uw online reservering voor de individuele hypnosesessie bevindt zich een annuleringslink. Door daarop te klikken navigeert u naar de pagina waarop u de gemaakte afspraak annuleren kunt.

ANNULERING GROEPSPROGRAMMA: Dit kunt u doen middels een e-mailbericht naar info@hypnozorg.nl, waarin u aangeeft voor welk(e) groepsprogramma(‘s) u zich wilt afmelden. Bij annulering binnen 24 uur vóór aanvang van het groepsprogramma brengen wij EUR 25,- administratiekosten in rekening.

GD Star Rating
loading...

Disclaimer

De effectiviteit van zelfhypnose audiosessies blijft in significante mate afhankelijk van diverse factoren, waaronder uw focus, doorzetting, kennis en ervaring met betrekking tot zelfhypnose in het algemeen. HypnoZorg kan geen garantie bieden voor de u gewenste effecten bij het gebruik van onze audiosessies. Hypnosediensten en -producten zijn GEEN vervanging voor reguliere medische zorg.

GD Star Rating
loading...