Welkom bij HypnoZorg| Deskundigheid in de doeltreffende toepassingen van hypnose. afsluiten

Zelfhypnose leren toepassen is redelijk eenvoudig en heeft belangrijke voordelen. Zelfhypnose is namelijk een zeer effectief middel voor communicatie met het dieper gelegen ‘zelf’: het onderbewustzijn. De mogelijkheden om daarmee belangrijke verandering teweeg te brengen zijn enorm, zij het lichamelijke, mentale of emotionele veranderingen. Een ieder ervaart het fenomeen hypnose minstens met enige regelmaat. Daarin lijken een goede film en een sessie (zelf)hypnose in veel aspecten op elkaar: u kunt zo meegenomen worden in het verhaal van de film -de (zelf)hypnosesessie-; daardoor minder bewust zijn van afleidingen vanuit de omgeving; fysiek, mentaal en emotioneel betrokken raken met de verhaallijn (meehuilen bij verdrietige scenes). Dat alles bewijst een significante toename van ontvankelijkheid voor suggesties in die staat van focus. Maak uw afspraak: leer middels hypnose deze krachtige zelfhypnose-techniek toepassen. U kunt uw VVV Cadeaubon hier besteden!

Zelfhypnose is een praktische en doeltreffende techniek om diepe rust en focus te induceren bij uzelf. Daarnaast kan het met positieve veranderingsgerichte  bewoordingen (ofwel affirmaties) toegepast worden, afhankelijk van hetgeen u specifiek wilt bereiken met de techniek. De diepe rust, intentie en focus tijdens (zelf)hypnose voltooien een directe verbinding met het onderbewustzijn, welke immense potentie vrijmaakt om zelfs fysiologische processen in het lichaam te beïnvloeden. Tot de vele doelen waarmee u zelfhypnose kunt toepassen behoren: gewichtsbeheersing, stoppen met roken, pijnbeheersing, opheffen van allergische reactie, betere geheugencapaciteit en concentratie (bijvoorbeeld bij ADD/ADHD -patiënten).

HypnoZorg accepteert VVV CadeaubonEr zijn diverse methoden om zelfhypnose toe te passen, waaronder bepaalde meditatietechnieken en het beluisteren van hypnose-audioproducten. Daarover kunt u tegenwoordig veel lezen op het internet en in diverse boeken. Zelfhypnose leren kan zeer structureel en gemakkelijk geschieden. HypnoZorg biedt u de volgende doelgerichte mogelijkheden om aan de slag te kunnen met zelfhypnose:

 

  • U kunt in een individuele sessie (middels hypnose) onze unieke HypnoZorg AutoChange™ techniek leren toepassen. Maak uw afspraak: leer middels hypnose deze krachtige zelfhypnose-techniek toepassen.
  • U kunt deelnemen aan een workshop Zelfhypnose Leren waarbij u onder andere AutoChange™ zult leren en gebruik kunt maken van de netwerkgelegenheid
  • U kunt aan de hand van de kennis die u op deze website vergaart en onze doelspecifieke  hypnose-audiosessies, heel eenvoudig zelfhypnose toepassen. Op onze productenpagina vindt u een overzicht van onze audiosessies. Deze audiosessies zijn gebaseerd op de modernste technieken in de zogenaamde Brainwave-entrainment: het leiden en begeleiden van hersengolven middels geluid(-impulsen) met een specifiek frequentie(spectrum). HypnoZorg audiosessies hebben hun effectiviteit niet alleen aan de deskundigheid en passie van onze componisten en technici te danken, maar ook het feit dat zij gebruik maken van binaurale en isochronische tonen. Klik hier voor meer informatie over binaurale en isochronische tonen. De te horen muziek (gemengd met de tonen) maakt het beluisteren van de sessie zeer aangenaam.

Over het algemeen bevat een zelfhypnose-sessie de volgende onderdelen, hoewel onze AutoChange™ techniek u meer dieptegang biedt om effectiever en efficiënter zelfhypnose toe te passen. Afspraak maken voor AutoChange

  • het verhelderen van het doel van de sessie voor uzelf;
  • het induceren van de hypnotische staat bij uzelf onder andere door middel van het beluisteren van onze audiosessies;
  • het richten van uw aandacht op het specifiek doel gedurende de sessie
  • het stil herhalen van uw affirmaties, waar van toepassing
  • het ‘ontwaken’ uit hypnose

Wij adviseren onze cliënten om een comfortabele plaats te zoeken waar er minder afleiding te verwachten is en aldaar een ontspannende (zit)houding aan te nemen, alvorens zij met zelfhypnose beginnen. Gesloten ogen tijdens zelfhypnose versterkt bij vele de focus en vermindert de kans op visuele afleidingen.

Neem gerust contact met ons op, of maak direct een afspraak voor een sessie . Wij helpen u graag verder!

Hypnose Almere | Flevoland | HypnoZorg, 1335HW, Flevoland Almere, Makassarweg 109, Nederland - Telefoon: +31638246545 E-mail: info@hypnozorg.nl

GD Star Rating
loading...
AUDIOSESSIES VOOR ZELFHYPNOSE OP BASIS VAN BINAURALE EN ISOCHRONISCHE TONEN